Murat Başoğlu Ve Yeğeni

Murat Başoğlunun görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ensest ilişkiye girdikleri iddiasıyla ikili hakkında Hayasızca hareketlerde bulunma suçlamasıyla dava açılmıştı. Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayının ilişkisinin başlangıcının 20 yıl önceye dayandığı iddia edildi.


Ensest Iliskide Bomba Iddia Murat Basoglu Ile Yegeni Burcu Basoglu Nun Iliskisi 14 Yasindayken Baslamis Aile Bakanligi Skandala El Atti

Murat Başoğlunun yasak aşk yaşadığı yeğeni Bucunun kocası Selçuk Karadayının avukatı Türkiyeyi sarsan skandalın yeni görüntüleri olduğunu söyledi.

Murat başoğlu ve yeğeni. 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu beraat etmişti. Murat Başoğlu eşi Hande Bermekten boşanmış Burcu Başoğlunun kocası ise yeni görüntüler. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından.

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu 4 yıl önce Bodrumda öz yeğeniyle uygunsuz şekilde yakalanıp büyük bir skandala imza atmıştı. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlunun ruh. Ünlü sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu davasında yeniden bozdurma kararı çıktı.

Yani Burcu Başoğlu henüz 14-15 yaşlarındayken bu. Sunucu Murat Başoğlu 49 ile ağabeyinin kızı yani öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayının başrolünde olduğu yılın ihanet skandalında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu ile olan ilişkisi sonrasında davalık olmuştu.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olanlar oldu. 2017 yılının Temmuz ayında Muğlanın Bodrum ilçesinde teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu uzun süredir ortalarda görünmüyordu. İddianameye göre Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken yeğeni.

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan hayasızca davranışta bulunmak davasının duruşması bugün Bodrumda görüldü. Bu kadının Murat Başoğlunun ağabeyinin evli kızı Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edilmişti. Murat Başoğlu ile evli yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlunun yasak aşkının yankıları sürüyor.

Murat Başoğlu teknede öz yeğeni Burcu Başoğlu ile öpüşürken görüntülenmiş ve ensest skandalı ortaya çıkmıştı. Yoga hocası Burcu Başoğlu ile amcası Murat Başoğlu arasında yaşanan çarpık ilişkinin görüntüleri arama motorları tarafından sansürlenirken yasak ilişki sonrası açılan boşanma davalarında milyonlar havada uçuşuyor. Yaşar ANTER- Nilüfer DEMİRBODRUM Muğla DHA - SUNUCU Murat Başoğlu ile ilişkisi olduğu öne sürülen yeğeni Burcu Başoğlu.

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu teknede sevişirken görüntülenmiş ve bu ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İstanbul - İzmir sosyetesi çarpık ilişki skandalını tartışıyor. Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu kimdir.

Sunucu Murat Başoğlu 49 ile ağabeyinin kızı yani öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayının başrolünde olduğu yılın ihanet skandalında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. 3 yıl önce Bodrumda öz yeğeni evli olan Burcu Başoğlu ile teknede cinsel ilişkiye giren ve unutulmaz bir skandala imza 52 yaşındaki Murat Başoğlunun yeni bir. Murat Başoğlu kimdir hayatı ve biyografisi.

29 Temmuz 20017 tarihinde Bodrumda yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz bir şekilde görüntülendiği iddia edilen Murat Başoğlu davasında yeni bir karar çıktı. Eşi Selçuk Kabadayı da boşanma ve 1. Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrumdaki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlunun intihara kalkıştığı iddia edildi.

Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlunun yargılanmasına 28 Kasımda başlanıyor. Türkiyeyi ayağa kaldıran yasak aşk ile ilgili merak edilen tüm her şeyi sizler için. Murat Başoğlu haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler.

Bodrumda bir teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu Kabadayı nın ilişkilerinin sadece bu öpüşmeyle kısıtlı olmadığı kesin. Murat Başoğlu ve yeğeninin sapık görüntüleri sansürlendi. Burcu Başoğlu kaç.

Sunucu Murat Başoğlunu 29 Temmuzda Bodrumda koyda teknesinde sarışın bir kadınla yakınlaşırken görüntülenmişti. Murat Başoğlu 2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülendikten sonra uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu.


Omer Cukfettin On Twitter Murat Basoglu Nun Yegeni Domalmayi Biliyormus Bizim Kizlar Genelde Kaplumbaga Gibi Sirt Yukarda Domalir


Murat Basoglu Ve Yegeni Burcu Basoglu Nun Sapik Goruntuleri Sansurlendi


Murat Basoglu Hakkinda Bir Iddia Daha Yegeninin Ilk Evliligi De Bu Iliski Yuzunden Bitmis Son Dakika Magazin


Murat Basoglu Yegeni Burcu Ile Cinsel Iliskiye Girmisti Yeni Vakasi Patladi Internet Haber


Murat Basoglu Nun Yegeni Teknede Amcamla Sevisen Ben Degilim


Burcu Basoglu Meger 14 Yasindan Beri Amcasiyla Ask Yasiyormus Medyafaresi Com Mobil


Murat Basoglu Inkar Etti Yegeni O Kadin Benim Diyerek Her Seyi Itiraf Etti Dailymotion Video


Murat Basoglu Nun Yegeni Burcu Basoglu Ile Yasadigi Yasak Askin Yeni Goruntuleri De Varmis Dailymotion Video


Murat Basoglu Ndan Yeni Tatil Goruntuleri


Skandal Bitmiyor Murat Basoglu Nun Yegeni Burcu Basoglu Ile Teknedeki Fotograflarina Yenisi Eklendi Haber Kibris


Oz Yegeni Ile Yasak Aski Gundemi Sarsmisti Murat Basoglu Saldiriya Ugradi Son Dakika Magazin Haberleri


Murat Basoglu Ndan Yegeni Burcu Basoglu Ile Ilgili Sok Iddia Burcu Basoglu Kimdir


Yegeni Ile Uygunsuz Yakalanan Murat Basoglu Nun Fotograflari Sizdi Futbolcunun Eski Esiyle Internet Haber


Murat Basoglu Nun Yegeni Burcu Basoglu Ile Yasadigi Yasak Askin Yeni Goruntuleri De Varmis Son Dakika Magazin


Son Dakika Haberi Murat Basoglu Nun Yegeni Burcu Basoglu O Rezalet Icin Selcuk Kabadayi Ya Tazminat Odeyecek Son Dakika Magazin Haberleri


Oz Yegeniyle Yasak Ask Yasayan Murat Basoglu Darbedildi


Skandal Fotograflarin Ardindan Murat Basoglu Ilk Kez Kamera Karsisina Gecti Dailymotion Video


Ensest Skandalinda Ifadeler Ortaya Cikti Murat Basoglu Inkar Etti Yegeni Burcu Karadayi Itiraf Etti Magazin Haberleri


Murat Basoglu Kimdir Kac Yasinda Evli Yegeni Burcu Kabadayi Basoglu Ile Ask Mi Yasiyor Sozcu Gazetesi

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here